Lifetime Plus

Повече от 80 години опит в производството на возила за Вашето свободно време се отплащат – струва си и за Вас! Защото новият Ви кемпер на Dethleffs е не само много шикозен на вид, но разполага с изобилие от специфичните преимущества на Dethleffs, които практически Ви предлагат допълнителни ползи и заедно с тях и по-висока стойност: повече комфорт, по-висока степен на безопасност, по-дълъг срок на ползване.

 

 

Конструкцията Lifetime-Plus на Dethleffs

 

Всички кемпери на Dethleffs имат 6 годишен гаранционен срок на уплътнението, при това в серийното производство!

 

Конструкцията Lifetime-Plus на Dethleffs на всички модели от класа на Advantage и Esprit е съвсем нова. Тази нова по вида си конструкция съчетава напълно издръжливите стени с най-съвременните разбирания за здравословен вътрешен климат:

  • Стените, покривът и подовете са без термомостове и са изработени изцяло без дървени вложки. Вместо това високата степен на устойчивост против усукване се осигурява от стабилни полиуретанови подпорни колони.
  • Здравите плоскости от пластмаса, подсилена със стъклени влакна, на покрива и пода предпазват срещу външни увреждания, причинени от градушка, камъни, солена вода и др.
  • Превъзходната изолация с отлични показатели се осигурява от един особено дебел слой силно уплътнена хидрофобна, т.е. водоотблъскваща XPS-пяна.
  • Дървената облицовка на вътрешните стени на жилищната площ поддържа влагата в оптимален баланс и притежава шумозаглушаващ ефект.