Фирмен профил

Караван Център София предлага на българския пазар каравани, кемпери, оборудване и аксесоари за каравани и кемпери от 2005 г. насам. През 2006 г. станахме официален представител за България на караваните и кемпери марка Dethleffs също така сме и представители на най-големият дистрибутор в Европа на къмпинг оборудване, аксесоари за каравани и кемпери - германската фирма Movera.

Dethleffs - един семеен приятел.

Зад това мото се крие философия, която се разпростира далеч извън самите продукти. Нашият девиз гласи: В центъра стои човека. Ние искаме да останем верни на тази мисъл във всеки етап от покупката на Вашата каравана или кемпер. Дори и след покупката, Вас Ви очаква всичко това, което можете да очаквате от един истински приятел. Ние се грижим за Вас, заповядайте при нас, ние сме Вашите партньори.

Dethleffs награди за кемпери и каравани

За 80 год. фирмена история сме получили и някои награди. Нашата най-голяма награда е доволството на нашите клиенти. Още повече ни радва факта, че постоянно сме избирани за най-добрите от читателите на различни специализирани списания. Това ни показва, че с нашите изцяло ориентирани към клиента решения за кемпери и каравани сме на верния път, напълно сме уцелили пулса на времето и сме защитили повече от всякога целта си да бъдем "Приятел на семейството". Всичко това означава, че избирайки кемпер или каравана Dethleffs можете да сте абсолютно сигурни, че сте взели най-правилното решение.

Оборудване и резервни части
за кемпери и каравани

Изтеглете каталога на Frankana

frankana

Изтеглете каталога на Reimo

reimo