Кемпери Dethleffs 2016

 

Серията кемпери Dethleffs 2016 включва 10 модела (и техните вариации), които ви осигуряват луксозно, комфортно, сигурно пътуване. Акцентът тази година пада върху интегрирането на нови технологии и постигането на максимален баланс между дизайн и практичност. Резултатът е наистина невероятен.

Моделите кемпери Dethleffs 2016 са представени в интегриран и полуинтегриран вариант. Те са изключително стабилни и с по-малко изнасяне при маневриране заради нискораменното шаси с увеличено междуосие, което е използвано за база.

 

Кемпери и каравани

 

Обзавеждането е елегантно и функционално. Леглата – независимо дали фиксирани или сгъваеми, са с матраци от мемори пяна. Баните са оборудвани с всичко необходимо, а при някои модели можем смело да ги наречем дори просторни. Помислено е за десетки малки детайли, които ви карат да се чувствате удобно и да пътешествате без да усещате липсата на уюта и комфорта на дома.

Разгледайте моделите кемпери Dethleffs 2016. Преди да избирате, препоръчваме ви да обмислите:

Колко често и по кое време на годината смятате да ползвате кемпера

Ако смятате да пътувате само през лятото, можете да се ориентирате към по-лек модел, без тежка изолация, на по-ниска цена.

Помислете кое ви е най-важно

Да имате голяма баня, голяма дневна, кухнята да е оборудвана до последния детайл, така че да можете да готвите в нея всеки ден. Според това, което ви е важно, ще се ориентирате по-лесно към определен модел кемпер.

 

Кемпери и каравани

Колко човека ще пътувате

Ако сте само двама, един малък кемпер ви е достатъчен. Ако се четири-петчленно семейство, нещата малко се усложняват – обърнете внимание на кемперите с надлъжно повдигащо се легло.

Къде ще пътувате

Ако сте любители на планини и труднодостъпни места, имайте предвид, че с големите кемпери ще ви е трудно да стигнете до тях. Определено ще ви трябва нещо по-малко. Особено ако искате да пътувате из Италия. Ако предвиждате да ползвате ферибот – таксите за по-малки кемпери са по-ниски.

Къде ще паркирате

Както се досещате, с големите кемпери този въпрос е малко по-сложен. Добре е да го проучите предварително, защото това определено ще е свързано и с разходи.

 

Кемпери и каравани

Не подценявайте комфорта

Независимо дали пътувате на къси или на дълги разстояния, трябва да ви е удобно. Важно е да има достатъчно място за всеки член на семейството, евентуално и за домашен любимец. Важно е всеки да си има свой кът, а също и да можете да прекарвате спокойно времето си заедно в кемпера, когато вали.

Затова обмислете всички „за“ и „против“ на фиксираните и сгъваеми легла, големината на банята, необходима ли ви е кухня с пълно обзавеждане или не, има ли достатъчно шкафове за съхранение на дрехи, посуда и всякакви други вещи, добро ли е разпределението им.

 

Кемпери и каравани

 

Серията кемпери Dethleffs 2016 предлага много и интересни възможности. Моделите са гъвкави – някои от тях са подходящи за двойки, други за големи семейства. Безопасност, комфорт, функционалност – това е базата, на която са разработени. Разгледайте ги и се свържете с нас за повече информация, консултация и оглед.

Моделите кемпери на Dethleffs, представени във варианти интегриран и полуинтегриран, са за всички, които залагат на лукса при пътуването. Стилен и едновременно модерен дизайн, както и иновативни решения – това са отличителните белези на нашите кемпери. Елегантният интериор, комфортните мебели и най-новите достижения на технологиите в тази област ги превръщат в обект на желание за ценителите. Използваното за база нискораменно шаси с увеличено междуосие придава на кемперите стабилност на пътя и по-малко изнасяне при маневриране.

Кемпер Globebus Active
Кемпер Globebus Active
Понякога по-малко всъщност значи повече. С компактния кемпер Globebus Active дори тесните градски улички и локални ленти няма да са проблем.
shade Кемпер Trend
Кемпер Trend
Новият Trend е идеален за всички, които обичат спорта. Той впечатлява с изчистения си дизайн, перфектното немско качество и многото вътрешни детайли.
shade Кемпер  Advantage

Кемпер Advantage
Тук ключовата дума е програма! Повече комфорт, повече сигурност, повече дълготрайност, повече идеи!
shade Кемпер  Globe 4
Кемпер 4 Travel
Понякога малките изобретения са тези, които движат голямото. Ние не откриваме отново повдигащото се легло - ние просто преосмисляме концепцията.
shade Кемпер Magic Edition

Кемпер Magic Edition

Ексклузивните модели Magic Edition ще ви замаят с новия си екстравагантен външен вид, особено ако сте ценител на красивия дизайн.
shade Кемпер Esprit
Кемпер Esprit Comfort

Esprit Comfort Alkoven моделите могат да се опишат с три думи: просторно, просторно и още по-просторно!
shade Кемпер Globetrotter XLI
Кемпер Globetrotter XLI
Интегрираният XL отваря за Вас вратите към луксозния клас на мобилния свят на кемперите.
shade Кемпер Globetrotter XXL A
Кемпер Globetrotter XXL
Подчертава спецификата на премиум класа чрез уникален външен вид, който впечатлява с огромните си размери и нестандартно оформление.
shade Кемпер Evan
Evan
Evan не е бус, не е каравана, не е кемпер.
shade Кемпер Trend ST
Trend ST
Ето как изглежда модерния кемпер: Изчистен дизайн, комбиниран с ярки цветови акценти!
shade