Каравани Dethleffs 2016

 

Новата серия каравани Dethleffs 2016 са истинско съкровище за любителите на дългите пътувания, къмпинга и приключенията. Серията включва 6 различни модела с интересни екстри, уютен интериор и достатъчно място за съхранение на багаж. Успешното съчетание от дизайн и функционалност гарантира максимално удобство за цялото ви семейство.

При всеки един модел от серията каравани Dethleffs 2016 е наблегнато на оптимизацията на вътрешното пространство. Леглата са удобни. Кътът с мека мебел и масичка примамва към отдих и дружни забавления. Кухненските шкафове и шкафовете за съхранение на багаж са достатъчни и с отлично разпределение. Събирате и подреждате всичко, необходимо за вашето пътуване, както пожелаете.

Разгледайте различните модели каравани Dethleffs 2016, за да прецените коя от тях е най-подходяща за вашето семейство.

Как да избера каравана

Досега само сте си мечтали за каравана, но днес вече можете да превърнете мечтата в реалност? Радваме се за вас, пътешествието с каравана е едно от най-вълнуващите. Съветваме ви обаче да не прибързвате. Огледайте внимателно различните модели каравани, запознайте се с удобствата, които предлага всеки един и след това решете. Когато избирате, съобразете се със следните фактори:

Габаритите на колата

Колко голяма каравана можете да си купите зависи от капацитета на теглене на автомобила ви.

Шофьорския ви опит и маршрутите, по които ще пътувате

От една страна е вярно – колкото по-голяма е караваната, толкова по-удобно ще се чувствате в нея. От друга страна голямата каравана може да се окаже проблем за шофьор, който няма достатъчно опит в тегленето на такъв тип допълнителен товар. Големите каравани минават трудно по по-тесните, планински пътища и се усещат по-нестабилни при страничен вятър и покрай бързо преминаващи камиони. Ако сте начинаещ в караванинга, по-добре е да се спрете на по-малка каравана.

Къде ще държите караваната, когато не я ползвате

Не живеете постоянно във вашата каравана, нали? Значи ви трябва място, на което да я държите. Колкото по-голяма е тя, толкова повече място ще ви трябва.

Спалнята отделно ли е или кътът с мека мебел се превръща на кът за спане

Дневната е по-малка, ако караваната е с фиксирани легла, които не се превръщат на дивани.

Кухненско оборудване

Обърнете внимание на кухнята, когато избирате караваната си и помислете – ще готвите ли редовно или смятате да хапвате навън, да си палите огън? Така ще прецените дали ви е необходима кухня с пълно оборудване – включително печка с фурна и микровълнова или ще ви свърши работа и каравана с по-семпло кухненско обзавеждане.

Запознайте се с характеристиките на каравани Dethleffs 2016 и се свържете с нас. Ние ще ви помогнем да направите подходящия избор.

Дали ще изберете кемпер или каравана – е въпрос на личен избор. Почитателите на каравани ще се зарадват на новите предложения на Dethleffs. Последните модели каравани се отличават с приветливия си външен дизайн, гъвкавост и рационални решения за оптимизация на вътрешното пространство. Удобните легла и мека мебел, както и достатъчният брой шкафове (в кухненската част и за съхранение на багаж) обещават на обитателите на тези модерни каравани комфортно пътуване и истинско удоволствие от караванинга през всеки сезон.

Без значение дали семейството Ви е малко или голямо, дали предпочитате да почивате през зимата или през лятото, ние сме сигурни, че ако харесате някой от разнообразните ни модели от каравани и кемпери – това ще е правилният избор.

Каравана C GO
Каравана C'GO
Свежа, дръзка и супер семпла - за истинско удоволствие от караванинга - дори и с малко теглещо превозно средство и В-клас шофьорска книжка!
shade
Каравана C Trend

Каравана C'Trend
Тук ключовата дума е план: Три летни нюанса и малко винтидж дизайн ще се придадат уют на перфектната Ви ваканция. Ако обичате цветното, изберете С'Style пакетите.
shade
Каравана Camper
Camper
Съвършената каравана със свеж интериорен дизайн и допълнително серийно оборудване за повече безопасност. Подходящо решение за всеки.
shade Каравана Nomad
Каравана Nomad
Nomad е една отлична алтернатива на Camper и се предлага в широка гама от модели. Семпла елегантност, пълен пакет за безопасност и много място за багаж.
shade Каравана Nomad
Каравана Beduin
Отличен дизайн, функционалност и ергономичност, подходящи за високите Ви изисквания. Широка входна врата и ниско удобно стъпало.
shade Каравана Exclusiv
Каравана Exclusiv
Exclusiv означава модерен и елегантен стил. Висококачествени материали, добре осветени горни шкафчета, серийно оформление с индиректно осветление и луксозни детайли.
shade